مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه

سلام وقت شما بخیر
من مدت 3سال و دو ماهه خانه پدرم هستم درخواست طلاق کراهت از شوهر دادم که در دادگاه بدوی رای طلاق صادر شد ولی در تجدیدنظر و دیوانعالی رد شد الان دوباره درخواست دادم کراهت از شوهر و بخشیدن مهریه؛ لطفا راهنمایی کنید من چه کارهایی انجام بدم که اینبار به نتیجه برسه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مهریه خود را کلا یا بعضا بذل کنید ودر دادکاه بعلت کراهت شدیدی که از زوج دارید بذل مهریه را مطرح کنید به نتیحه مطلوب خواهید رسیدمضافا اینکه مفارقت جسمانی که طولانی مدت بوده وزوج وزوجه با هم زیر یک سقف نبوده اند خود مزیدی بر علت خواهد بود

یک وکیل :

سلام حتما با یک وکیل مشورت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
اولا صرف اعلام تنفر و کراهت از شوهر کفایت برای طلاق نمی کند مگر شوهر رضایت داشته باشد. ثانیا اگر زنی به دنبال گرفتن طلاق از طریق کراهت از شوهر است بهتر است از حقوق مالی خود در این راه صرف نظر کند تا به نتیجه برسد. ثالثا معمولا پرونده های طلاق به استناد عسر و حرج زوجه با نبخشیدن عمده مهریه به نتیجه نمی رسد. (گفته شد معمولا و نه تمامی موارد)
درصورت نیاز به مشاوره بیشتر وارد صفحه اینجانب شده و تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات عسرو حرج می توانید نتیجه بگیرید مجموعه ای از دلایل جهت اثبات عسر وحرج مانند ترک منزل زوج،ترک انفاق،ضرب و جرح و ...