مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق به خواست کراهت از شوهر

خانم بنده بعد از رها کردن خانه تقاضای استرداد جهیزیه و مهریه خود را کرد بنده هم متعاقبا درخواست تمکین کردم و رای به نفع بنده صادر شده است ولی تمکین ننمودن و بنده درخواست ازدواج مجدد دادم که مورد موافقت قرار گرفت، حال بعد از یک سال و نیم از رفتن تقاضای طلاق نموده است
حال سوال بنده این است آیا ایشان می‌توانند با توجه به موارد بالا تقاضای طلاق با عنوان کراهت از شوهر دهند؟ اگر جواب مثبت است بنده چگونه میتوانم از خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.برخی شعب این دادخواست را پذیرفته و حکم صادر می نمایند

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
خیر نمی توانند. طلاق از طرف زوجه شرایط خاص خود را دارد و طلاق خلع (کراهت زوجه) اینجا مصداق نمی یابد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دادخواست میتواند بدهد اما باید موافقت شما را جلب نماید ازدواج کردن شما حقی برای زوجه بوجود نمیاورد

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

زن برای طلاق باید علت داشته باشه که علل ثابت کردن یکی از شرایط 12 گانه عقدنامه می باشد و صرف کراهت نمیتواند درخواست طلاق نماید

سپهدار غلامزاده علم

جناب آقای سپهدار غلامزاده علم :

سلام موارد بالا که خیر ولی به هرحال زوجه هم می تواند تقاضای طلاق بدهد با استناد به بندهای عقدنامه ودادگاه است که باید تشخیص داده ورای بدهد
شما هم آنچه که واقعیت است بفرمایید
این زندگی اگر پایان یابدشاید به صلاح دونفر شما باشد.