مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه

عرض سلام و خسته نباشید
من دوماه قبل یک تصادف داشتم که مقصر بودم راننده ماشین زیان دیده محل حادثه را ترک کرد و من کروکی ندارم که از بیمه بدنه به طور کامل استفاده کنم، اطلاعاتی هم از خودرو مذکور ندارم چکار باید بکنم؟
آیا بیمه بدنه می‌تواند کروکی فرضی را جهت پرداخت خسارت نپذیرد؟

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، اگر مبلغ خسارت کمتر از 10 میلیون توافقی پرداخت میشه، بیشتر از آن باید کروکی باشد

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

کروکی فرضی دارای اعتبار خود کروکی اصلی میباشد اما امکان دارد کارمندان بیمه مذکور به علت وجود بخشنامه داخلی شرکت بیمه از پذیرش کروکی فرضی معذور باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از پلیس بخواهید کروکی برای شما بکشد و اقدام.به دریافت نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بیمه بدنه هماهنگ کنین نیاز به کروکی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا بلافاصله به بیمه اطلاع بدهید و تشکیل پرونده نمایید و. سپس شکایت نمایید و ابتدا درخواست کارشناس برای ترسیم کروکی تصادف را نمایید و سپس