مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه

با سلام
چند روز پیش در جاده متاسفانه ماشین بر روی یخ دچار سر خوردگی و برخورد با دیواره تونل شد که به دلیل داشتن بیمه بدنه برای کشیدن کروکی با پلیس تماس گرفتم و پس از حضور پلیس قرار بر هماهنگی با جرثقیل شد برای حمل خودرو و مدارک بنده رو گرفتن و مامور رفت پس از یکساعت انتظار دوباره مامور به محل مراجعه کرد با دستگاه تست الکل و پس از 4 بار تست که با خطا مواجه شد برای بار پنجم با مقدار 0.20 درصد دستگاه مثبت اعلام کرد تست رو و ماشین بنده و گواهینامه رو توقیف و من رو تحویل کلانتری دادند من از ابتدا هم متذکر شدم که دستگاه ایراد داره و شرب خمری اتفاق نیوفتاده و به هیچ وجه قبول نکردم حتی در کلانتری افسر نگهبان هم من رو بازداشت نکرد و با تماس تلفنی با قاضی کشیش گفتن که نمیخوره بهم که مست باشم و قاضی کشیک با تعهد به حضور من رو در کلانتری بازداشت نکردند پرونده هم صبح به دادیاری رفت و آنجا هم قبول نکردم و گفتم دستگاه ایراد داشته حالا با توجه به اینکه منو نفرستادن به پزشکی قانونی برای تست و بیمه بدنه هم خسارت نمیده در این صورت آیا پس از تبرئه امکان دریافت خسارت از بیمه و گرفتن گواهینامه برای من هست؟ چون حدود 150 میلیون خسارت به ماشین وارد شده
ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله با قرار منع تعقیب می توانید خسارت بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر تبریه شوید میتوانید خسارت از بیمه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرار منع تعقیب صادر شود میتوانبد مطالبه خسارت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با صدور قرار منع تعقیب می توانید خسارات را مطالبه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بعد از صدور قرار منع تعقیب یا برائت می توانید خسارت خودتان را از بیمه دریافت کنید لیکن بدوا بهتر است درخواست تامین با جلب نظر کارشناس را اخذ کنید تا خسارات برآورد قانونی گرفته شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

من عین شما پرونده داشتم و از بیمه البرز خسارت گرفتم البته اگر حکم برائت قطعی گرفتی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت برائت امکان مطالبه خسارت وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله اگر بتوانید عدم مصرف الکل را اثبات کنید منع تعقیب صادر شده و می توانید از بیمه خسارت بگیرید