مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر دو خواهر

سلام من و خواهرم بعد فوت مادرم که معلم بودن حقوق ایشونو به طور مساوی میگرفتیم الان خواهر من تقریبا 2 ساله که شاغل هستن و بیمه واسشون رد میشه. و من شنیدم که حقوق ایشون قطع میشه چون شاغل هستن و به من اضافه میشه. میخواستم بدونم حقوق ایشون به طور کامل به من اضافه میشه یا یک قسمتیش اضافه میشه به حقوقم؟

ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بیش از 50 درصد از مستمری مادرتان به شما تعلق خواهد گرفت

ساميه  مخصوصي

ساميه مخصوصي :

استان :

چنانچه حقوق داشته باسند فقط شما حقوق را به ثورت کامل دریافت میکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بله مستمری ایشان به شما منتقل میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله به شما تعلق می گیرد