مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر به دلیل پرداخت نکردن نفقه

باسلام. من دختر هستم و 14 سال دارم و وقتی 6 ساله بودم مادر و پدرم جدا شدند و هر کدام ازدواج کردند و از آن موقع تا به الان من پیش پدربزرگ و مادربزرگ مادری ام زندگی میکنم.
متاسفانه پدرم تا به حال برای من پولی خرج نکرده است و هر کاری هم میکنیم جواب نمیدهد. من تصمیم گرفتم شکایت کنیم تا نفقه رو پرداخت کند. شرایط مالی او خیلی خوب هست ولی یک ریالی هم برای من خرج نمیکند و میگوید پیش من بیا ولی من نمیخواهم بروم. حالا اگر شکایت کنیم میشود نفقه رو از او بگیریم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله می توانید اقدام کنید