مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر برای خروج دختر از کشور

سلام. من 20 سال دارم و دختری مجرد هستم. میخواستم بدونم برای خروج از کشور اجازه پدر نیاز هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر نیازی نیست.
بر طبق مفهوم مخالف بند اول ماده ١٨ قانون مذكور دختران مجرد كه به هجده سال تمام رسيده اند براي خروج از كشور نياز به اجازه پدر ندارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
فلذا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.