مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پلاک تهران

باسلام و عرض ادب.
بنده به عنوان سرایدار در تهران مشغول به کار هستم و نیز سابقه بیمه ندارم.
در قرعه کشی خودرو در خردادماه 1400 شرکت کردم و خودروی تیبا برنده شدم و قرار شده 3 ماهه تحویل بدهند. میخواهم پلاک تهران بگیرم و هیچ پلاک فعالی هم ندارم. در ضمن اولین خودروی است که از این شرکت خریداری کرده ام. شناسنامه و کارت ملی بنده صادره از شهرستان هست.
سابقه بیمه ندارم و جایی هم بیمه نیستم. آیا فقط اجاره نامه داشته باشم میتوانم پلاک تهران بگیرم؟ آیا داشتن اجاره نامه کافیست؟
از (تاریخ ) اجاره نامه چند ماه باید گذشته باشد تا مورد قبول واقع گردد؟ با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر اجاره نامه رسمی با کد رهگیری داشته باشید کفایت میکند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اجاره رسمی میتوانید پلاک شهر تهران را دریافت کنید