مشاوره حقوقی رایگان - سربازی در مناطق جنگی

سلام.
پدر من از تاریخ 18 / 5 / 66 تا 22 / 9 / 67 در « س 15 رمضان » در استان کرمانشاه به عنوان سرباز وظیفه خدمت کرده است.
از این زمان حدود 12 ماه ( تا 18 / 5 / 67 ) مربوط به قبل قطعنامه است و ( اگر « س 15 رمضان » کرمانشاه جزء مناطق جنگی محسوب شود )، با توجه به این که سربازان وظیفه ای که در مناطق جنگی خدمت کرده اند،‌ سه چهارم مدت خدمتشان داوطلبانه محسوب میشود و برای پدر من بالاتر از 6 ماه می شود و شاید بتوانم از سهمیه 5 درصد کنکور سراسری استفاده کنم.
آیا اطلاع دارید « س 15 رمضان » استان کرمانشاه در زمان خدمت پدرم منطقه جنگی محسوب شده است یا نه ؟
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به هیچ عنوان موضوع با تفسیر شما امکان پذیر نیست بهتر است راه بهتری را انتخاب کنید