مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضرب و جرح عمدی

سلام. چهار نفر طی یک حمله ناجوانمردانه من را مورد ضرب وجرح قرار دادند و مراتب به کلانتری و پزشکی قانونی هم انجام شده است و پرونده بعد از یک سال در دادگاه به کندی پیش میرود و به مرحله صدور رای نرسیده سوالم این است محکومیت آن افراد خاطی غیر پرداخت دیه محکومیت کیفری از جمله حبس یا شلاق خواهد بود یا نه چه محکومیتی غیر دیه وجود دارد؟
ضرب و جرح باعث کبودی گوش و بازو و زخم شدن نوک بینی و پاها بوده است. تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ضرب و جرح با چاقو باشد جنبه عمومی هم دارد و حسب مورد به حبس محکوم می‌شود.در غیر اینصورت خیر

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

باتوجه به نحوه وقوع جرم حبس و جزای نقدی