مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

برادرم متوجه ارتباط پدرم با خانمی شده رفته خونه اون خانم زنگ طبقات زده و یکی از همسایه ها درب باز کرده ولی همون خانم درب واحد اپارتمان باز کرده و ب برادرم فحاشی کرده برادرم عصبانی شده و با جا کفشی خانم رو هول داده و جراحاتی در حد پارگی ابرو ب ایشون وارد شد . ایا فقط حکمش پرداخت دیه س؟ یا زندان و شلاق هم داره

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی داردداگر ورود به عنف باشد امکان دارد حبس هم داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید تحت چه عناوین مجرمانه‌ای از برادر شما شکایت می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه می تواند مجازات حبس نیز تعیین کند.
ولی اگر سابقه کیفری نداشته باشد معمولاً مشکلی پیش نمیاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع شکایت حائز اهمیت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شکایتی که از ایشان میشود دادگاه حکم را صادر میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است مجازات حبس و پرداخت دیه صادر گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر شکایت صرب و جرح باشد دیه ولی اگر ورود به عنف باشد حبس هم دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به این دارد که شاکی چه نوع جرایمی را طرح شکایت می‌کند مثل فحاشی ورود به عنف تخریب.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ورود به عنف باشد امکان دارد حبس هم داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ورود به عنف و فحاشی و احتمالا تهدید در کیفرخواست ایشان ثبت شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به عناوین اتهامی مورد شکایت، درصورت محکومیت، مجازات ها متفاوت است.
احتمالا اگر بقیه موارد اثبات نشود، به پرداخت دیه ختم شود.