مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به حیاط مشاع

با سلام.
آیا شهرداری میتواند طبق رأی کمیسیون ماده صد و دریافت جریمه از پیمانکار حق مسلم استفاده از حیاط مشاع را برای سایر ساکنین سلب کند و فقط به طبقه اول تخصیص دهد؟
به طوری که ورودی پارکینگ به حیاط مسدود و به صورت پنجره شده و راه پله فلزی از بالکن طبقه اول به حیاط ایجاد شده است.
این موضوع در صورت مجلس تفکیکی قید نشده و شرایط قید شده برای طبقه اول همانند سایر ساکنین می باشد.
لطفاً راهنمایی بفرمایید که این موضوع از طریق شکایت قابل پیگیری می باشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد دادخواست رفع مزاحمت از قسمت مشاع ، اگر همه مالکین با هم دادخواست بدهید بهتر است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر در صورت جلسه تفکیکی حیاط جز مشاعات قید شده همه سکنه باید بهرمند شوند و اگر شهرداری رای یا نظری خلاف این موضوع صادر کرده باشد از طریق دیوان عدالت تقاضای ابطال رای را بخواهید