مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای سفته

با سلام. یک سال پیش فردی با عنوان رستوران دار، از بنده برنج به صورت تناژ گرفت و قرار شد چک کوتاه مدت بدهد. بعد از این که دیدم چک متعلق به خودش نیست و قبول نکردم و با کشمکش و دعوا و بعد از چندین ماه آمد و رفت و بعد از این که فهمیدم همه رستوران های او اجاره ای بودند و به علت عدم پرداخت به موقع اجاره ها، یکی یکی بسته است. دست آخر طی یک دعوا مقابل یکی از رستوران ها، قبول کرد سفته با امضای ضامن معتبر بدهد.
بعد 5 سفته زیر 20 تومن در مجموع به مبلغ 75 میلیون با پیک برای من فرستاد که او را مجبور نکنم پشت نویسی بشوند و بعد از اون مطلقا با من روبرو نمیشود و فقط در حد این که بگوید پول تو را میدهم جواب تماس من رو میدهد. من هم چند ماه هست که همه سفته ها رو اجرا گذاشتم اما نه حساب بانکی فعالی دارد و نه مالی به نام خودش دارد. آیا امکان جلب اموال همسر یا فرزندان او از نظر قانونی وجود دارد؟
آیا امکان تنظیم شکایت با عنوان کلاهبرداری وجود دارد؟
من باید برای پیگیری طلب چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه موضوع پرونده شما جنبه کیفری ندارد چرا که در قبال تحویل برنج مابه ازای ان سفته اخذ نموده ایید ولذا جنبه حقوقی ان غلبه دارد انر اموالی ندارد درخواست حکم جلب ایشان را بنماید

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
درخصوص توقیف اموال بستگان جواب منفی
درخصوص طرح شکایت کیفری جواب منفی
شما میتوانید درصورت عدم دسترسی به اموال ایشان تنها تقاضای حکم جلب ایشان را بکنید

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام
شما فقط می توانید اموال خود بدهکار را توقیف و‌استیفای حق کنید
نه خیر

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام امکان توقیف اموال بستگان ایشان وجودنداردبعدازصدور رای وجه سفته ها میتوانیدحکم جلب بگیرید