مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه حق الزحمه کارشناس/کارشناسان

با سلام و وقت بخیر خدمت وکلای ارجمند
بنده طی دادخواست حقوقی مطالبه خسارت وارده از جانب همسایه کرده بودم ولی پرونده پس از مدتی طولانی از طرف شوارای حل اختلاف به دادگاه حقوقی ارجاع داده شد و هم اکنون با توجه به اینکه بنده هزینه کارشناسی رو پرداخت کرده و رسید فیش رو تحویل کارشناس دادم اما با همچین ابلاغیه ای روبرو شدم،
دستور قضایی مبنی بر اخطار به خواهان جهت توديع حق الزحمه كارشناس در تاریخ 1400/05/31 صادر گردید.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از شعبه پیگیری کنید شاید ما به تفاوت هزینه کارشناسی باشد

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام
در مورد سوال شما دو حالت ممکنه به وجود بیاد اول اینکه این ابلاغیه برای تتمه هزینه کارشناسی باشه حالت دوم اینکه اگر شما مستقیما به شخص کارشناس فیش رو تحویل دادید شعبه در جریان پرداخت و تحویل فیش شما نباشه وبه همین خاطر ابلاغیه فرستادن.
از شعبه موضوع را پیگیری کنید.