مشاوره حقوقی رایگان - تعیین اجاره بهای کیوسک

طی درخواستی به شهرداری تقاضای مکانی بر گرفتن مجوز کیوسک به شهرداری ارائه دادیم با موافقت شهرداری با مکان مورد نظر جهت تعیین اجاره بهاء شهرداری ما را به کارشناس رسمی دادگستری معرفی کرد.
سوال
1- آیا در تعیین اجاره بهای کیوسک کارشناس دادگستری بصورت مستقل عمل می کند و اجاره بها را تعیین می کند؟
2- آیا شهرداری قیمت مقطوع اجاره بهاء مورد نظر خود به کارشناس تفهیم میکند و کارشناس بر اساس قیمت تعیین شده ی شهرداری اجاره بها را مشخص می کند؟
3-آیا کارشناس بعد از تعیین اجاره بهاء در ازاء دریافت حق الزحمه خود رسید پرداخت حق الزحمه به مراجعه کننده ارائه میدهد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

کارشناس دادگستری معمولا مبلغ اجاره بها را کم در نظر نیکوکاری به شهرداری ندارد.

پرسشگر :

پاسخ واضح نیست

پرسشگر :

ماده 17-کارشناس رسمی باید دارای دفتر منظمی بوده و نامه‌هایی را که راجع به کارشناسی است در آنجا بایگانی نماید.

این کارشناس معرفی شده دفتر مشخص شدده نداشت... حاضر به ارائه رسید پرداختی حق الزحمه ی که اینجانب جهت جق الزحمه کارشناسی بصورت دستی پرداخت کردم رسید پرداخت به من ارائه ندادن و مبلغ 350 هزار تومان اجاره بهاء زدن و 300 هزار تومان حق الزحمه خواستند که 250 هزار تومان جلو گرفت و 50 هزار تومان را علی حساب بایستی به او پرداخت کنم.... در صورتی که حق الزحمه مطابق با تعرفه 150 هزار تومان است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول چرا سوال دوم گاها دیده شده که کارشناس نظر شهرداری را مد نظر قرار می دهد سوال سوم بله