مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام.
پدرم فوت شده است و من و سه خواهر دیگر ازدواج کرده ایم. جهیزیه سه خواهر دیگر از اموال پدری تهیه شده ولی من پول جهیزیه خود را از پول خودم پرداخت کرده ام (شش سال پیش).
حال خواهران و مادرم میخواهند که این پول را به من پرداخت کنند آیا با توجه به تورم ، پول من باید به روز پرداخت شود یا به ارزش همان روز؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. بستگی به توافق شما و ورثه دارد.در خصوص موضوع شما ورثه الزامی به پرداخت ندارند صرفا توافق است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا در جهت تعادل وتوازن وعدل وانصاف باید مبلغی به اصل پول شما اضافه گردد ولی نه به نرخ روز