مشاوره حقوقی رایگان - برای شکایت از همسایه

سلام خسته نباشید. خانه ما ویلایی جنوبی است و در پشت خانه ما یک آپارتمان 4طبقه 2واحدی است که الان حدود 2ماه است از طبقه 2خانه ما را نگاه میکند تا 2و3نصف شب سوت میزنه دادوبیداد میکنن و با لیزر به خانه‌ی ما نور میاندازد . میخواستم بدونم میتونم از اینها شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله و اگر همسایگان همکاری کنند و استشهادیه ای تنظیم شود قطعا موثر است

فهامه  پاكيزه

فهامه پاكيزه :

بله.شکایت مزاحمت

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
به اتهام مزاحمت و ایجاد سر و صدا، هیاهو و حرکات نامتعارف می توانید شکایت کنید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر موجبات سلب اسایش وارامش شما را فراهم نموده اند بله امکان شکایت است