مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه و ارائه فاکتور در کنار سیاهه

سلام و خسته نباشید: سوال بنده از وکلای محترم حاذق، استرداد جهازیه با سیاهه را زوج مسترد میکند ولی خانمم در زمان زندگی مشترک که خانه دار بوده است با مراجعه از فروشگاههای لوازم خانگی اقلامی را در طول سالها به صورت اقساطی و نقدی خریداری کرده و یا لوازمی که مستهلک شده را هم تعویض بکند و فروشگاه هم فاکتور را به نام خانم بزند ولی در کل اقساط و پول ان را مرد به صورت نقد و اقساط بدهد به خانم که موقع مراجعه به فروشگاه پرداخت کند و همین روال ادامه داشته باشد
حالا در زمان اخلاف و استرداد خانم در کنار سیاهه لیست ادعای این اقلام را با فاکتور در کنار سیاهه درخواست و ادعا کند که چون فاکتور به نام اوست پس جزو اقلام جهازیه محسوب و درخواست کند
ولی این خانم در طول زمان زندگی مشترک که خانه دار بوده چگونه این چند میلیون پول را داشته که بخاد این اقلام را خریداری کند در حالی که اگر خانم انرا خریده ولی پول ان را مرد بهش داده که بپردازد حالا به شکل نقد و اقساط
حالا نتیجه این موضوع در زمان دعوای پیش امده و استرداد جهازیه ایشان ادعا دارد چون فاکتور به نام وی صادر شده پس مالک ان هم میباشد
ایا این چنین موضوع را چگونه باید ثابت کرد که درسته فاکتور را به نام او نوشتند ولی پول انرا مرد بهش داده که بپردازه
و حتی به خاطر بروز اختلاف هم فاکتور را خانم زرنگی کرده سریع رفته گرفته و اقلام به صورت کلی در فاکتور قید شده و تاریخ هم ندارد و فقط نام وی نوشته شده باشد
و حتی صدور ان نیز به تازگی بوده باشد را بتوانم بگویم پول انها را از من گرفته و پرداخت کرده است
از پاسخ کلی و قانع کننده شما بسیار متشکرم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

امکان دفاع از طریق ارجاع به کارشناس جهت تعیین تازیخ فاکتور و نیز تاکید بر خانه دار بودن خانم به جهت عدم توانایی پرداخت اقساط وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با ارائه مدارک واریزی واقساط پرداخت شده وشهادت شهود میتوانید مالکیت انرا اثبات نمایید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

زوج اثبات نماید پول توسط وی پرداخت شده

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام میتونید از طریق شهادت شهود ثابت کنید کالاها به تازگی و در زمان زندگی مشترک خریداری شده و در لیست جهیزیه خانم نبوده و از مسئول فروشگاه تقاضا کنید تاریخ خرید کالاها رو کتبا بنویسه و به شما تحویل بده ولی اگر اینکارو نکرد میتونید درخواست کارشناسی کنید برای تعیین زمان تنظیم فاکتورها همچنین میتونید از شعبه تقاضا کنید از میزان گردش مالی حساب خانم استعلام بگیرن که اثبات کنید توان مالی خرید ندارن چون خانه دار هستن و درآمد ندارن البته اگر شما به حساب خانم پول واریز کردید استعلام کنن که شما به حساب خانم پرداخت کردید تا ایشون اقساط رو پرداخت کنن