مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار

سلام
پدر بنده به مدت نوزده سال در یک ویلا سرایدار و باغبان بوده به طوری که درخت هایی که کاشته است به ثمر رسیده حال صاحب ویلا قصد فروش دارد و میخواهد پدر بنده را از انجا بیرون بیندازد (ویلا نهصد متر و قیمت آن دو میلیارد تومان است)
حالا ما میخواهیم بدانیم پدر ما که انجا حق آب و گل دارد چیزی به عنوان زحمات و حقوق نوزده ساله به ایشان تعلق میگیرد یا نه ؟
سپاس گزارم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حقوق قانونی ازقبیل حق بیمه،سنوات و...تعلق میگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حق آب وگل خیر. پدرتان فقط کارگر بودند و حقوق کارگری دارند نه حقوق دیگر بر درختان.