مشاوره حقوقی رایگان - کانال صیغه

سلام ‌‌شب عاشورا امسال وارد کانال صیغه تلگرام شدم از من حق معرفی خواست گفت 70تومن بزن به این زدم عکس 3تا خانم فرستاد به من گفت انتخاب کن و من انتخاب کردم و آیدی تلگرام یکیشون برای من فرستاد و من باهاش صحبت کردم و گفت مبلغ مهریه بزن به حساب خانم الف که مسئول صیغه بود بعد صحبت کردم زدم حالا به من گفت از صفحه اول شناسنامه برای من عکس بفرست من نفرستادم ولی گفت از کارت ملی بفرست و من فرستادم بعد 10دقیقه کلا منو بلاک وار صفحه تلگرام محو شد حالا چند روز هست استرس دارم می‌خوام بدونم چطور میتونن سواستفاده کنند اگر بخوام شکایت کنم از کجا باید شروع کنم
یا اینکه اعلام سرقت کنم تاثیر داره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

با سلام
به صورت اینترنتی از شما کلاهبرداری شده
بهتر است به پلیس فتا مراجعه داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکایت خودرا طرح وبه اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع پیگیری نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شکایت خود را تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال نامشروع مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید و به پلیس فتا اطلاع بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکایت کنید