مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند صیغه یابی

به نام خدا با احترام بنده دراین کانال وارد شدم وبه من عکسی ارسال کردن ومن مرحله اول حق صیغه هفته ای خانم 43دربندرعباس به مبلغ 1800000واریز کردم که به من نفر معرفی شده فقط چت تلگرام داشتم بعدگفتند مبلغ 45600000تومان به عنوان حق الامنیت خانم میباشد وبعددوباره مجددا فرمی ارسال کردند وگفتند مبلغ 6میلیون جهت اینکه عدم باروری خانم واریز کنید وهمه رسید ها و شماره کارت ها هم دارم و اخر بدون اینکه خانم راببینم بلاکم کردند لطفا کمکم کنیدکه اینطور راحت مردم راسرکیسه کنند وبا احسساساتم بازی کردن

پاسخ ها :

موسی حسین وند

جناب آقای موسی حسین وند :

با اطلاعات حساب های بانکی که وجه واریز شد میتونید شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید پرینت تلفن را گرفته و با سایر دلایل شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
هرچند قابل شکایت و پیگیری است

به چند نکته زیر توجه گردد؛

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد……