مشاوره حقوقی رایگان - فروش تمام یا سهم خودم در مزایده

سلام
برای فروش ملک مشاع با شریکم به مشکل برخوردیم آیا میتوانم پس از اخذ گواهی عدم افراز درخواست مزایده برای کل ملک بدهم یا فقط میتوانم برای سهم خودم مزایده بگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا کل ملک جهت مزایده ارزیابی قرار خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام درخواست دستور فروش ملک مشاع ، باید نسبت به تمام شش دانگ مال مشاع باشد در غیر این صورت درخواست رد خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دستور فروش نسبت به کل ملک صورت می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست دستور فروش نسبت به تمام شش دانگ را مطرح نمایید

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام بعد از اخذ گواهی عدم افراز از اداره ثبت مربوطه میتونید جهت صدور دستور فروش ملک مشاعی از مرجع قضایی اقدام کنید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دستور فروش ملک نسبت به کل شش دانگ قابلیت طرح دعوی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود درخواست دستور فروش ملک مشاع ، باید نسبت به تمام شش دانگ مال مشاع باشد در غیر این صورت درخواست رد خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نسبت به کل ملک انجام میشود مگر اینکه شما خود خریدار سهم طرف دیگر باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست فروش تمان شش دانگ مشاع را مطرح نمایید و تمام شش دانگ مشاع به فروش خواهد رسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قابل افراز نباشد دستور فروش برای کل ملک صادر می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
دستور فروش کل ششدانگ صادر میشه. مگه اینکه شما سهم شریک را بخرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در صورت عدم افراز باید دستور فروش از دادگاه تقاضا کنید و بعد اقدامات بعدی