مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق

سلام.خسته نباشید.
میشه بدون حکم قاضی یک چهارم حقوق را مسدود کرد؟
و چگونه اعتراض بگذاریم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پرونده قطعا منتهی به صدور حکم وقطعیت حاصل نموده و توقیف حقوق صادر شده است

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام
با درخواست تامین خواسته امکان توقیف یک چهارم حقوق امکان پذیر هست.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر.این موضوع می بایست از طریق اجرای احکام و یا اجرای ثبت انجام شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله از طریق اجرای اداره ثبت امکان دارد

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام به از طریق اداره ثبت و یا اجرای احکام نیازی به دستور قاضی صادرکننده رای نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با درخواست تامین خواسته امکان توقیف یک چهارم حقوق امکان پذیر هست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کسر از حقوق موجب قانونی میخواهد که یا از طریق دادگاه یا از طریق اجرای ثبت به وجود می آید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر فقط براساس رای و دستور مقام قضایی این امر ممکن هست