مشاوره حقوقی رایگان - کسر یک چهارم حقوق برای مهریه

سلام وقت بخیر بنده به دلیل مواردی که نداشتن امنیت جانی مهم ترینش هست حاضر به تمکین نشدم مهریه گذاشتم اجرا تا بتونم طلاق بگیریم با اینکه حتی از مهریه گذشتم و گفتم بیان توافق کنیم تموم بشه ولی ایشون کلا قصد اذیت کردن دارن الان مهریه ماهانه 1.4 از حقوقشون باید کسر بشه حالا ایشون گفتن به شرکتشون باید کسورات قانونی و کسورات قراردای کم کنید از حقوق بعد کسر کنید 1.4 از حقوقم مزایا گفتم حساب نکنید حالا سوالم از شما این هست قانون گفته کسر 1.از حقوق و مزایا و فقط کسورات قانونی باید کسر بشه و مابقی بعد از کسر 1.4 حقوق باید کم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از مانده خالص واریزی پس از کسر کسورات قانونی یک چهارم به شما تعلق میگیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وقتی که کسر کسورات شد از مقدار خالص باقیمانده یک چهارم بابت مهریه کسر خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
یک چهارم از خالص دریافتی حقوق ثابت