مشاوره حقوقی رایگان - وکیل جرایم پزشکی

سلام. خواهر من عمل زیبای ساکشن (لاغری) داشت که عمل او نباید بیشتر از 3 ساعت طول بکشد اما دکتر 8 ساعت طول داد و باعث مرگ خواهرم شد. جواب پزشک قانونی این بود که آبمولی نکرده یعنی خطر عمل نبوده است بلکه اشتباه پزشکی بود. حالا که جواب به دادگاه میرود، میگوید انبولی. الان یک وکیل برای پرونده میخواهیم و خونه ما اهواز هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق سایت میتوانید وکیل مورد نظر در شهر خودتان را جستجو کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق لیست وکلای شهر اهواز با یکی از همکاران هماهنگ کنید.