مشاوره حقوقی رایگان - خطای پزشکی منجر به مرگ مغزی

با سلام خدمت وکلای محترم .. در آبان ماه سال گذشته دختر 14ساله ام بخاطر از دست دادن هوشیاری در مدرسه به بیمارستان در تهران منتقل شد و به گفته پزشک متخصص مغز و اعصاب سندرم عروق مغزی داشت که یکی از رگهای سر پاره شده و باید عمل می شد .. بعد از عمل سختی که داشت به هوش آمد و به بخش مراقبت های ویژه منتقل شد ولی متاسفانه روز بعد گفتند که بخاطر ایست قلبی مغزش هم از کار افتاده ولی قلبش رو احیا کرده بودند و با کمک دستگاه کار می کرد که بعد اهدا شد ... که من وقتی رسیدم دیدم دارن جای بخیه های کشاله ران رو که برای خارج کردن لخته خون ناشی از آمبولی زدن رو ضد عفونی میکنند ... بعد از خاکسپاری دخترم متوجه شدم هیچ اشاره ای به ایست قلبی در سلسله علل منجر به فوت در گواهی فوت و پرونده نشده .. که سو ظنم رفت سمت اشتباه پزشکی .. و رفتم در مورد علت های ایست قلبی بعد عمل مطالعه کردم متوجه شدم که علت آمبولی بوده و طبق چیزایی که خونده بودم میشد به راحتی پیشگیری کرد ... حالا هم شکایت کردم و میخوام بدونم ایا وکیلی هست که در مورد این پرونده تخصص داشته باشه .... چون این طور که شنیدم کمیسیون پزشکی تشکیل میشه و قاضی از دکترا نظر میخواد که فکر نکنم دکترا همکار خودشون رو خراب کنن ... از شما کمک میخوام

پاسخ ها :

خطای پزشکی منجر به مرگ مغزی خطای پزشکی منجر به فوت شکایت از پزشک جرایم پزشکی خطای پزشکی وکیل جرایم پزشکی