مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک در وجه حامل

سلام. از کسی بابت طلبم یک برگه چک حامل دریافت کردم که چک الان مفقود شده است و از تاریخ وصول آن دو روز گذشته است. آیا بنده که صاحب چک نیستم میتوانم اقدامی کنم و همان برگه چک را مسدود کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون شما دارنده چک بودیداصولا میتوانید گواهی مفقودی جک را اخذ وبه بانک تحویل نمایید ولیکن بهتر است به صادر کننده چک اطلاع دهید تا شخصا اقدام به این امر نمایید