مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو متواری در تصادف

سلام. دیروز با یک ماشین تصادف کردم و فرار کرد و پلاک او را نوشتم و امروز هم ثبت قضایی کردم و تحویل دادگاه دادم.
خواستم بدونم چند روز طول میکشد که شکایت روی پلاک خودرو ثبت بشود و آیا اگر در این زمان که من شکایت کردم تعویض پلاک کند، تکلیف چی میشود؟

ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زمان مشخص نیست و با تعویض پلاک هم مشکلی نیست نگران نباشید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
در صورت اثبات موضوع میتوانید خسارت بگیرید حتی اگر در این فاصله خودرو فروخته شود و تعویض پلاک هم شده باشد .