مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده

با سلام.
بنده یک ماه پیش ماشین را در بنگاه معامله کردم ولی چند بار جهت تعویض پلاک مراجعه کردم ولی بنگاه دار حاضر نمیشود که برویم تعویض پلاک و 4.000.000 تومن از پول من هم هنوز دست او هست.

برگ سبز و سند به نام بنده هست ولی دست بنگاه دار هست. آیا بنگاهی میتواند ماشین رو به یک نفر دیگر بفروشد؟

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید.
بنگاه با توجه به مبایعه نامه شما و اینکه مالک جدید خودرو است میتواند خودرو را بفروش برساند ، اگر از شما وکالت بدون مدت گرفته باشند تنها راه الزام به فک پلاک است مگر اینکه در متن مبایعه نامه اختیار فسخ داشته باشید.
موفق و پیروز باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله چون خریدار مالک محسوب میشود و میتواند به دیگران بفروشد حتی اگر پلاک و برگ سبز و سند. به نام شما باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت فروش بدون اجازه شما اثر قانونی ندارد