مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی آسم

با سلام. بنده الان سرباز هستم اما در حین خدمت متوجه شدم دچار بیماری آسم از نوع شدید هستم. طبق قانون معافیت دائم به من تعلق میگیرد اما کمیسیون پزشکی ناجا در دو مرحله آن را به معاف از رزم عوض کرد. میتوانم شدت بیماری را قانونی اثبات کنم؟ آیا میتوانم از کمیسیون به خاطر رای غیر قانونی شکایت کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از رای کمیسیون عالی پزشکی میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید