مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی ناجا

سلام اینجانب ازکارکنان ناجا می‌باشم مدت 20سال خدمت کردم که دریک تصادف واژگونی خودرو که درمرخصی بودم دچارسانحه وطبق نظریه پزشک قانونی مهره گردن ومهره های کمر وازناحیه سر ضربه مغزی شدم ودستم گوشت اضافه آورده وشش ماه دراستعلاجی بودم میخواستم بدونم با این سابقه خدمت واینگونه شرایط بازنشست میشوم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا درخواست از کار افتادگی نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در خواست بازنشستگی پیش ازموعد و یا از کار افتادگی دهید . اگر ابهامی داشتید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کمیسیون عالی پزشکی محل خدمت خود تایید نماید بله