مشاوره حقوقی رایگان - مسئوليت وكيل در برابر موکل

سلام وكيل ارجمند. استدعا ميكنم به چند سؤال زير پاسخ دهيد:
١- آيا وكيل مخير است كه به تلفن ها پيام هاي واتساپ موكلش پاسخ ندهد؟
٢- آيا وكيل مخير است كه لوايح خودش را در اختيار موكل قرار ندهد؟
٣- آيا وكيل مخير است از حضور موكل در جلسه رسيدگي در دادگاه به بهانه اين كه ممكن است كه حرفي را بزند كه دادگاه از آن بر عليه من استفاده كند، ممانعت كند آن هم در مورد كيسي كه صد در صد موكل ذيحق بوده و خود موكل ٤٠ سال در امور قانوني و قضايي سابقه دارد؟
٤- آيا وكيل محق به لجبازي با رئيس دادگاه حقوقي است كه دستور او را در مورد تغيير دادخواست و خواسته كه متضمن صدور دادنامه به نفع موكل بشود و خواسته موكل تامين شود مي باشد؟ به طوري كه همين امر موجب صدور دادنامه بدوي مبني بر عدم استماع دعوي گرديد.
البته چندين مورد ديگر از قصور وكلاي اينجانب وجود دارد كه تاكنون موجب اضرار و تطويل دو كيس دعوي بسيار مشخص و مبرهن و متكي به قاطع ترين مدارک و اسناد مثبت حقوق اينجانب گرديده است .
با تشكر از پاسخ هاي جنابعالي.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
این مسائل توافقی است ودر حد متعارف فاقد ایراد وکیل با توجه به علم و شرایط پرونده بهترین راه جهت احقاق حق موکل را انجام می دهد در صورت عدم رضایت می توانید وکیل را عزل نمایید