مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به تجاوز جنسی

سلام. اگر مردی به زور زنی را برهنه کند، یعنی لباس زن را به زور درآورد و بعد با آلت برهنه خود بر روی او بخوابد، در حالی که لباس زیر تن زن است و الت لخت خود را روی آلت زن بمالد، کاری شبیه به انجام رابطه جنسی، آیا زن میتواند به عنوان متجاوز از او شکایت کند؟ دخول صورت نگرفته ولی مرد چندین بار آلت خود را روی آلت زن مالیده است. زن چطور میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

سلام
اون هم تجاوز به عنف محسوب میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عملا شرعا حرام و با توجه به عدم دخول زنا محسوب نمیشود ولیکن منافی عفت ورابطه نامشروع خواهد بود