مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به تجاوز و مزاحمت های مختلف

سلام یکی از دوستام دختر 22 سالست که پسر عمش حدود یک سال پیش اقدام کرده بهش تجاوز کنه و اینجور بوده که داشته لباس عوض میکرده و کسی خونه نبوده و این وارده اتاق میشه و اول درخواست رابطه میکنه و دوستم که رد میکنه و لباس بالا تنه تنش نبود و این از پشت محکم میگرش و سینه هاشو فشار میده که خوانواده دره خونه رو میزنن و نمیتونه ادامه بده و بعد از حدود یکسال که میگذره بازم با اینکه خودش ازدواج کرده هی به دوستم چه تو زمانایی که مهمونیای خوانوادگی و جای خلوت گیر میاره با توهین و درخواست رابطه اذیت میکنه و همینطور توی پیام ها با الفاظ زشته جنسی و اینکه تو باید با من رابطه داشته باشی دوستم رو مورد ازار قرار میده
اگه میشه بگید که ایا میشه اقدامی کرد و چطوری ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن اسکرین شات از پیام‌ها ی ایشان و پرینت تلفن شکایت مزاحمت تلفنی کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید اقدامات قضایی متفاوتی انجام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با عنوان مزاحمت و توهین می تواند شکایت کند.