مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمه برای دیه

سلام.
من برج 2 در تصادف راننده بودم و تصادف کردم. سرنشین من زخمی شد و راننده طرف مقابل جلو پای او شکست و رباط پای خودم هم شکست، استخوان های گونه شکست و بینی شکست. با آن که من از بیمه بابت دادن خسارات خودم که راننده بودم شکایت کردم و سرنشین من و راننده مقابل از من شکایت کردند. الان فقط رای دادیاری آمده که اون دو نفر از من شاکی هستند و اسمی از شکایت من از بیمه نیاورده است. در حالی برگه های پزشکی قانونی من روی پرونده هست که چه جاهایی آسیب دیده است. آیا دادگاه به همان برگه های پزشکی قانونی برای من اکتفا میکند و رای میدهد یا دوباره باید شکایت کنم؟ اگر قرار هست شکایت کنم، از کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما سریعا به دادیاری مراجعه کنید که رای دیگه ای نیست و همین قرار که صادر شده همینه که میبایست نسبت به شکایت شما هم رسیدگی میکرد.مراجعه کنید حل میشه

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنانچه شکایت کرده اید وتشکیل پرونده در اداره بیمه برای خود نیز داده اید داادسرا میبابست نسبت به شکایت شما رسیدگی نمایید