مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

با سلام. چند فقره چک به صورت امانت به کسی دادم که در رسیدی که با هم نوشتیم مقرر شد چک ها برای ضمانت معامله استفاده گردد. در صورتی که بخواهد جهت معامله از چک ها استفاده کند، باید یک تضمین به اندازه مقدار چک ها بگذارد. در غیر این صورت باید چک ها رو پس بیاورد. حالا این طرف رفته چک ها رو نه تنها برای ضمانت نگذاشته بلکه خرج کرده است. در رسید ذکر کرده که مسئولیت چک ها با خودش است. حالا من باید چی کار کنم؟ مبلغ چک ها بالا هست. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.