مشاوره حقوقی رایگان - تعهد استخدامی

سلام. گرفتن تعهد کاری در استخدام های دولتی قانونی هست؟ آیا با شکایت به دیوان ابطال میشوند؟ چون وزارت بهداشت هنوز هم که هنوز هست اعمال میکند.
اگر من یک جا قراردادی استخدام بشوم و از من تعهد بگیرند و بعدا بخواهم آزمون پیمانی شرکت کنم و قبول شوم، میتونند با انصراف از قراردادیم مخالفت کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا متعارف ومرسوم ایت که سازمانهای دولتی تعهد استخدامی اخذ میکنند واکر در ازمون استخدامی دیگری پذیرفته شدید میتوانید استعفا دهید ودر صورت عدم پذیرش بعلت تعهد نامه ایی که دادید مبتوانید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به پذیرش استعفا را بخواهید