مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

سلام بنده مالک یک واحد از یک آپارتمان 9 واحده شمالی هستم این آپارتمان داری یک درب نفر رو و یک درب حیاط می باشد که هر دو آن در طبقه همکف است و به هم راه دارد، این آپارتمان دارای 4 پارکینگ مسقف و حیاط می باشد که ورودی پارکینگ از درب حیاط میباشد، حالا چند ماهی هست واحدهایی که پارکینگ داشته اند با هزینه خودشان نسبت به تعویض درب حیاط به کرکره برقی کرده اند و بنده که مستاجر داشتم اصلا در جریان این موضوع نبوده ام و هنوز کلید درب حیاط قبلی را دارم.
حالا من درخواست ریموت کردم و حاضرم هزینه تعویض درب را هم بدهم آیا این 4 واحد حق این را دارند که به بنده ریموت ندهند؟
با تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. درب ماشین رو در آپارتمان در سهم اختصاصی واحدهای پارکینگ دار نیست چون برای سایرین هم استفاده هایی دارد از جمله در زمان اسباب کشی و داخل کردن وسایل بزرگ و غیره ، از طرفی قانون تملک آپارتمانها بحثی در مورد درب پارکینگ و حق اختصاصی ندارد . اگر این قانون را مطالعه فرمائید میتونید موارد را تطبیق دهید و در نتیجه شما حق دارید ریموت داشته باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درب ماشین رو قسمتی از مشاعات هست حتی اگر شما پارکینگ نداشته باشید پس میتوانید ریموت درخواست کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، پارکینگ جزو مشاعات است و باید ریموت را به شما هم بدهند
مگر در سندشان قید شده باشد و جزو مشاعات محسوب نشود .