مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی بین دو ملک

با سلام.
یک قطعه باغ در شمال داریم که حدود بین این باغ و خانه سرای همسایه از طریق فنس توسط خودمان در سالیان گذشته تعیین شده است.
لیکن به تازگی همسایه ما بدون هماهنگی اقدام به دیوارکشی خانه سرای خود نموده است که این دیوار به فاصله 10 سانت از فنس و در محدوده زمین خود همسایه احداث شده است.
اکنون همسایه مدعی است که شما اجازه تخریب فنس خود را ندارید و مرز ما همان فنس است و برگه ای جهت امضا بدین مضمون آورده است.
آیا از نظر حقوقی ایشان میتواند به فاصله 10 سانت از انتهای زمین خود دیواری احداث کند و مدعی 10 سانت پشت دیوار باشد.
چون این موضوع موجبات دردسر در آینده میباشد.

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - ایجاد دیوار در ملک ، حق مالک همان ملک است و می تواند مشروط به رعایت حدود عمل کند . درصورتی که احداث دیوار منافی حق شما باشد می توانید بصورت حقوقی دادخواست دهید و الزام وی را به رفع دیوار بخواهید .