مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از کیف

سلام من کیفم رو بیمارستان جا گذاشتم بعد از چند ساعت متوجه شدم رفتم دنبالش، اونجا نمایشگاه کتاب زده بودن کیفمو داده بودن اونجا، ولی از داخلش هاردمو که عکس شخصی داشتم برداشتن، کیف پو لمو هم خالی کردن داخل کیف برداشتن، میشه از طریق انگشت نگاری پیدا کرد دزدرو؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بایدشکایت کنید وافرادی که اونجا بودند وهنوز هستند را بعنوان مظنون یامطلع به دادسرا معرفی کنیداگر محل دارای دوربین است درخواست بازبینی دوربین کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شما طرح شکایت سرقت اموال را اقدام کنید اداره اگاهی محل تحقیقات لازم را انجام میدهد