مشاوره حقوقی رایگان - آیا حکم حبس صادر شده جهت ترک اتفاق و ممانعت از حق را میشود به وجه نقدی تبدیل کرد

سلام بنده یکسال هست همسرم را از خونه بیرون کردم و راه نمیدم به منزل مشترکمون و ایشان هم شکایت کردن بابت منزل مستقل و نفقه و همینطور در دادگاه کیفری نیز جهت ممانعت از حق شکایت کردن حالا نفقه اشون را میگیرن ولی اقدامی به منزل مستقل نکردم و دادگاه کیفری هم 8ماه حبس بریدن ایا میتوان این حبس را به جزای نقدی برگرداند ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر مجازات حبس قابل تبدیل به جزای نقدی نیست لکن ازجرایم قابل گذشت است شمامیتوانید باجلب رضایت زوجه مجازات حبس رامنتفی کنید