مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باعرض سلام و خسته نباشید. بنده مدت 3 سال نامزد هستم اما از ابتدا با مشکلات عدیده ای با شوهرم مواجه شدم از جمله توهین و فحاشی و همینطور دخالت خانواده ایشون که منجر به ایجاد اختلاف بین ما شد. به مشاوره هم مراجعه کردیم اما مشکلاتمون حل نشد. من از طریق اجرای نفقه و مهریه کارم رو پیگیری کردم. اونطور که من خوندم ترک انفاق حکم کیفری داره اما متاسفانه دادگاه مارو به کلانتری و مشاوره میفرسته و اصلا به اصل مطلب رسیدگی نمیکنه. همسرم هم منو تهدید میکنه که یا از حقو حقوقت بگذر یا اگر نگذری طلاقت نمیدم و تو خونه پدرت بمون. با وجود اینکه من این مطلب رو بارها به دادگاه عرضه داشتم اما همچنان به نفع همسرم کارهایی رو انجام میدن و اصل موضوع بررسی نمیشه. همسرم هم در دادگاه و مشاوره به دروغ میگه مشکل رو حل میکنم اما به محض خروج میره و اهمیتی به من نمیده. ممکنه راهنماییم کنین که چطوری میتونم حق و حقوقم رو ازش بگیرم و همینطور زودتر جدا شم ازش؟خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
شما با توجه به توضیحاتتان بهتراست وکیل اختیار نمائید تا به حق وحقوقتان برسید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید در کنار شکایت کیفری ترک انفاق، مطالبه نفقه و مهریه را مطرح کنید و همچنین جهت پیشبر بهتر پروندهایتون و به نتیجه مطلوب رساندن آن توصیه میشود حتماً از وکلای متخصص و متعهد و همکارانی که نزدیک به محل سکونت شما هستند بهره مند شوید.

یک وکیل

سلام " این سوال به ذهن متبادر و مطرح می شود وکیل دادگستری برای چه در رشته حقوق قضائی به عنوان رشته طراز اول علوم انسانی در کنکور پذیرفته شده و تحصیل نموده و سپس در آزمون وکالت شرکت کرده و قبول گردیده و دوره کارآموزی علمی و عملی را با موفقیت به پایان رسانده و پروانه وکالت اخذ نموده است ؟ جز اینکه اصحاب دعوی در اموری که تخصص ندارند دخالت و ورود ننمایند تا نتیجه اقدامشان به ضررشان تمام نشود ؟ با این توضیح و تفسیر توصیه می شود با وکیل متخصص حضورا مشورت نمائید .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
البته ترک انفاق حکم کیفری داره ولی نه از طریق دادگاه خانواده بلکه از طریق شکایت کیفری به دادسراو مطالبه نفقه در دادگاه خانواده با شکایت ترک انفاق کیفری موضوعاتی متفاوت با شرایطی متفاوت است.
اما بنده هم مانند بقیه همکاران توصیه میکنم جهت احقاق حق خودتان حتما ازیک وکیل متخصص در امور خانواده استفده نمایید چون شما در صورتیکه هم بخواهید طلاق بگیرید و هم حق و حقوقتان رو مطالبه کنید نیاز به دلایل و شرایطی دارید که میبایست توسط وکیل متخصص و متعهد مورد بررسی قرار بگیرد

یک وکیل

مشاوره حضوری و دادن اختیار به وکیل جهت پیگیری امور پیشنهاد می گردد

یک وکیل

با سلام در هر صورت دادگاه نهایتا ملزم به صدور رای است و اگر تخلفی در پرونده تان در جهت عدم رسیدگی مشاهده می کنید به دادسرای قضات مراجعه کنید.