مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث توسط قیم

با سلام و احترام.
معروضا بنده برای اجرای پاره ای از موارد حقوقی و نقل و انتقالات اسناد ملکی منزل پدر مرحومم نیاز دارم که به عنوان نماینده و قیم مادر محجور خود که حدود 4 سال است زمین گیر شده و مبتلا به بیماری آلزایمر است امور مربوط به تقسیم سهم الارث اعضای خانواده و وراث پدرم را انجام دهم. لذا مستدعی است راهنمایی فرمایید که در موارد ذیل به چه صورت بایستی عمل نمود؟
1 - به جای مادرم حق امضاء برای انتقال سند شش دانگ یک باب واحد مسکونی متعلق به مرحوم برادر بزرگترم (که قبل از مادرم فوت شده اند) و اکنون به نام تعاونی مسکن آموزشکده شهید ... می باشد، به نام وراث ایشان (دو فرزند و همسر نامبرده) را داشته باشم.
2 - انتقال سهم الارث یک هشتم سند یک باب منزل مسکونی به نام یکی از برادرانم.
3 - انتقال سهم الارث 4 سهم مشاع از یک باب گرمابه عمومی به نام دو نفر ( یک خواهر و یک برادر)

پاسخ ها :

علی هادیان

جناب آقای علی هادیان:

سلام
باید دادخواستی مبنی بر حجر و تعیین قیم، تقدیم دادسرای سرپرستی در هر شهرستان و یا در صورت نداشتن دادسرای سرپرستی، به دادگاه خانواده نمایید، پس از اخذ رأی و در صورت موافقت دادستان با قیم شدن شما ، می‌توانید از طرف مادر با اجازه دادستان اسناد را امضا کنید