مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سکه مهریه

سلام.
محاسبه 133 سکه مهریه در بهمن ماه سال 95 رو به قیمت همان روز محاسبه میکنند یا قیمت امروز؟
زمانی که من عقد کردم سکه 1 میلیون بود پس 133 تا سکه مهریه کردم که 133 میلیون بود ولی امروز حدود 10 برابر افزایش داشته و حدود 1 میلیارد و سیصد سی میلیون شده است. با این حساب امکان پرداخت رو ندارم.
با توجه به میزان بالا رفتن قیمت سکه آیا مبنای محاسبه مهریه به قیمت سکه در زمان عقد محاسبه پرداخت میشود یا به قیمت امروز؟
چه کسی مسئول این افزایش قیمت و خسارات به وجود آمده است؟
آیا میشه از دولت یا بانک مرکزی بدلیل خسارات بوجود اومده شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مبنای محاسبه به زمان مطالبه است