مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدیدنظر

سلام، همسر سابق شوهرم پروفایلهای بسیار شرم آور در فضای مجازی گذاشتن بر علیه بنده و فرزندم، مولکوته زنا زاده و متنهای خیلی بد که بنده در جواب این فقط نوشتم من خوشبختم هرکس برای من‌ پروفایل میزاره حکم کلاغیو داره که قارقار میکنه که بنده در دادگاه به خاطر کلاغ، 20 میلیون جریمه که یک‌ دومش تعلیق شد. اعتراض زدم که 20 میلیونو دادگاه تجدید نظر به 8 میلیون تبدیل کردند و نوشتن که به خاطر نداشتن سابقه و جوانی به بند فلان و فلان مابقی جریمه 2سال تعلیق خورده، یعنی باید 8میلیونو پرداخت کنم؟ فقط به خاطر کلاغ، در صورتی که اون خانوم دوبار قبل هم اینکار را کرد و 2تعلیقی داره و من برا پروفایلهای دیگری که دوباره گذاشتن شکایت کردم که دادگاه پرونده را نگه داشته الان چند ماه از شورا به بازپرسی و دوباره از بازپرسی به شورا انتقال میدن، تا تعلیقش تموم شه، من‌ میتونم‌ به رای تحدید نظر اعتراض بزنم 8میلیون به خاطر یه کلاغ خیلی ظلمه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت مقرر می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما تحدیدنظر خواهی کردیدکه مبلغ به 8 میلیون تبدیل شده فقط در صورتیکه دلایلی جدیدیدداشته باشید میتوانید اعاده دادرسی نمایید واز طریق ویوان عالی کشور مورد رسیدگی مجدد قرار گیرد