مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر

باسلام در تجدیدنظر به نحوه دادرسی از نظر شکلی ایراد گرفته وگفته که ترتیب درآن رعایت نگردیده است ونفر اولی که سندبنامش بوده وذینفع بوده وناقل سند به تجدیدنظر خواه بوده دردادگاه بدوی جزء اصحاب دادگاه نبوده..پیشترنامبرده درپرونده کلاهبرداری ثبت مال غیر محکوم گردیده بودودرهمان دادنامه بنده را دلالت داده بودن به طرح دعوای ابطال سند رسمی جهت رد مال.چون مال منتقل به شخص دیگری شده بود بنده با توضیح مختصری ازپرونده کلاهبرداری ثبت مال غیر نفر دوم راکه سند به او منتقل شده بودراطرف دعوی قراردادم رای بدوی ابطال صادرشده ولی تجدید نظر آنرا نقض کرده و قراررداستماع دعوی به ضرربنده صادر نموده.چطورمیتوان به رای تجدید نظر اعتراض نمود لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

مدارک شما نیاز به بررسی داره توضیحات شما کافی نبوده و مجمل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وقت مشاوره حضوری بگیرید تا مدارک شما را ببینم بعد نظر بدهم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادنامه تجدیدنظر بررسی گردد تا علت مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای دادگاه تجدیدنظر قابل اعتراض نیست.
اگر رای دادگاه تجدیدپذیر قابل فرجام خواهی باشد در رای اشاره می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در مهلت قانونی می توانید نسبت به رای صادره اعتراض بزنیم و از طریق تبادل لوایح و دادخواست تجدیدنظرخواهی به دفتر خدمات قضایی ارسال تا رسیدگی شود

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان اعتراض به این رای وجود ندارد ، قرار اعتبار امر مختومه ندارد و مجدداً با رفع ایراد وارده امکان طرح دعوا وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
لایحه تخصصی تنظیم گردد
حتی المقدور وکیل بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت قطعی بودن نمیتوان اعتراض نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام رای تجدید نظر قطعی است و غیر قابل اعتراض می‌شود ولی بعد اینکه پرونده را مطالعه کردیم و اسناد و مدارک شما را دیدیم میتونیم جور دیگه برای شما طرح دعوی کنیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادنامه تجدیدنظر بررسی گردد تا علت مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای تجدید نظر قطعی است و به همین دلیل نمی توان به رای مذکور اعتراض کرد . اما اگر از مواردی باشد که بتوان فرجام خواهی کرد می توانید در مهلت مقرر قانونی ، یعنی مهلت 20 روز می توانید اعتراض کنید . هر چند لازم است که رای دادگاه بدوی و رای دادگاه تجدید نظر مورد مطالعه قرار گیرد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست بدوی مجددبدون ایرادبده وکیل تنظیم کندخیلی بهتره

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای اعتراض به رای تجدید نظر، شما باید در اولین مرحله به دادگاهی که رای قابل تجدید نظرخواهی را صادر کرده است، درخواست اعتراض بدهید. این درخواست باید حاوی دلایل و مستنداتی باشد که نشان دهد رای تجدید نظر صحیح نبوده و نیاز به بازنگری دارد.

در مورد شکلی بودن نحوه دادرسی و رعایت ترتیب، می توانید مشاوره بگیرید

درخواست اعتراض باید به صورت کتبی و به همراه مستندات مربوطه به دادگاه ارسال شود. همچنین، باید به موجب قانون، درخواست اعتراض را در سریع‌ترین زمان ممکن و حداکثر ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ رای تجدیدنظر به دادگاه ارسال کنید.

در ادامه، دادگاه باید پس از بررسی درخواست اعتراض، تصمیم نهایی خود را اعلام کند و در صورت لزوم، پرونده را به دیگر دادگاه‌ها ارجاع دهد.