مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس و چت های خصوصی

با سلام
مدتی پیش با آقایی در فضای مجازی آشنا شدم در روزهای اولیه پیامهای غیر متعارفی بین ما رد و بدل شد با چند عکس، ایشان بسیار زنگ و پیام می دادند و مدام چک میکردند و داد و فریاد..من هم بسیار مشکل داشتم ایشون 2 میلیون برای من پول ریختن با اصرار خودشان و من قرار شد هر موقع داشتم چه با ایشان باشم چه نباشم خورد خورد پرداخت کنم. ایشون مرا بلاک کرد و گفت خداحافظ. بعد از مدتی پیام داد که من عکس ها و چت ها رو واسه خانواده و فالورهایت می فرستم و توهین کرد با ایشون تماس گرفتم و گفت نه نمی کنم فقط تو رو می خوام و.... من هکرم سپاه التماس میکنه واسش کار کنم می تونم بندازمت زندان و... از ایشون طی یک ساعت تلفنی حرف زدن فقط شماره کارت خواستم که خورد خورد پول رو بریزم اما ندادن. دوباره بعد از پنج ماه به خانواده و دوستان من پیام داده و مرا تهدید می کند چه راهکاری بهمن پیشنهاد می کنید. لطفا ، خواهشا کمکم کنید.و آیا بخاطر پیامهای نامتعارف و ارسال عکس من هم مجرم میشوم. خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید علیه ایشان به اتهان جرائم رایانه ایی وافشا چتها وعکسهای خصوصی شکایت نمایید واتهامی متوجه شما نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از ایشان به جرم تهدید و پخش اسرار می توانید شکایت نمایید هر چند می توانید شماره تلفن سپاه تماس بگیرید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بدوا می‌توانید برای ایشان از طریق اظهارنامه اقدامات مجرمانه شان را شرح داده و مشارالیه را از قصدتان مبنی بر شکایت و مراجعه به مراجع قضایی مطلع نمایید. در صورت ادامه تهدیدات شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید علیه ایشان به اتهان جرائم رایانه ایی وافشا چتها وعکسهای خصوصی شکایت نمایید واتهامی متوجه شما نخواهد بود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،میتوانید از ایشان به جهت افشا عکس و چت های خصوصی و تهدید شکایت نمایید.