مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس خصوصی

سلام من دو سال پیش یه اشتباه بزرگ کردم و با یکی سکسچت کردم . ایشون از من درخواست عکس ناجور با صورت خودم کرد و منم از اونجایی که تازه چشم و گوشم باز شده بود براش فرستادم. بعد تهدید کرد و گفت ابروتو میبرم. ولی با صحبت باهاش گفت که اوکیه و .....
خلاصه میخواستم ببینم اگه عکس رو پخش کنه چه عواقبی برای من داره؟ و اگه برای پلیس فتا و ... بفرسته چی؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما می توانید تحت عنوان تهدید ازش شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با پخش عکس ، شما میتوانید به جهت خدشه به حیثیت و آبرو شکایت کنید .
اگر به پلیس فتا بفرستد در واقع اقدامی علیه خود ایشان است و باید پاسخگو باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم تهدید به پخش کرد و یا پخش کردن مجازات دارد اما می بایست بفرمایید چه مدت از این موضوع گذشته است و دلایلی دال بر ادعای خود دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت پخش عکس و اقدام به اینکار می توانید علیه ایشان شکایت کنید وگرنه عایدی برای شما بجز آبرو ریزی یا اعمال یک سری کارهای خلاف شان و سوء استفاده از شما نمی تواند انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای شما مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد
شخصی که عکس های خصوصی دیگران را انتشار داده مجازات خواهد داشت

شما باید از ایشان شکایت تهدید به انتشار عکس های خصوصی را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جای نگرانی است. روزانه چنین اتفاقات این مدلی بسیار میافتد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پلیس فتا ارسال نمی کند.
شما بهتر است علیه نامبرده شکایتی ثبت کنید تا از ترس شکایت مجبور بشه عکس شما را پاک کنه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اگر تهدید کند و یا منتشر کند قابل شکایت است مجازات آن حبس است.
میتوان ابتدا به شخص اظهارنامه ارسال گردد سپس‌افاقه‌ نکرد طرح شکایت گردد…