مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله

وقت بخیر
بنده جهت پرونده وکیل گرفتم بابت یک ملک با 2شریک وکیل بنده اولین کاری کرد این بود تقاضای صلح و سازش در دادگاه بعد از 8ماه که دادگاه وقت داد رفتیم دادگاه ولی طرف مقابل رجوع نکرد. همین. دیگه بعد از اون هیچ کاری نکرد برای من بارها مراجعه کردم اما هیچ پیگیری نکرد ایشون. قرارداد ما 15میلیون بود که من تا الان 6میلیون پرداخت کردم الان میخوام ایشون رو عزل کنم آیا مبلغ من برمیگرده؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بستگی به قراردادتان دارد اگر وکیل شما به تعهدات خود عمل نکرده است ، میتوانید توضیح بخواهید ، لازم به ذکر است وکلای دادگستری از دومرجع پروتنه دارد یک مشاوران حقوقی کا وکیل وابسته به قوه قضاییه ، و وکیل مستقل زیر نظر کانون های وکلای دادگستری که اتحادیه بین اللمللی و کشوری هم دارند و هرکدام مرجع اختصاصی برای رسیدگی به تخلفات احتمالی داردند و ......

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

شماهرزمان که خواستید می توانیدعزل نماییدامابرابرقراردادشمابایدحق الوکاله وکیل خدرابپردازد