مشاوره حقوقی رایگان - میزان تعرفه و حق الوکاله

با سلام و عرض ادب
لطفا راهنمایی بفرمایید حق الوکاله وکیل برای یه پرونده در مرحله بدوی و تجدید نظر به چه میزان می باشد چون من از برخی از دوستان شنیدم که بدوی و تجدید نظر با هم 6 درصد می باشد که به دو قسمت 60 درصد و 40 درصد تقسیم می شود ولی گروه دیگری مبنای بدوی را 6 و تجدید نظر را 4 درصد عنوان می نمایند که روی هم رفته جمعا 10 درصد می باشد . با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام حق الوکاله قانونی چون سال 85 تصویب شده و تاحالا تغییر نکرده کمی دور از عدالت است با مراجعه به قانون موضوع را مشاهده کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حق الوکاله وکیل توافقی وقراردادی است

پرسشگر :

باتشکر از جوابیه ارسالی دو بزرگوار متاسفانه من قانع نشدم

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
پاسخ قسمت اول سوالتون است
البته چنانچه خواسته کم باشد همکاران 10 درصد دریافت می‌کنند

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

حق الوکاله بر اساس تعرفه محاسبه میشود و درصد تابتی ندارد اما هرمیزان محاسبه شود 60درصد در مرحله بدوی و40درصد به مرحله تجدید نطر تعلق میکیرد.

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام وعرض خسته نباشید تعرفه وکالت در عرف وکلا همان 10 درصد در دعاوی حقوقی می باشد که 60% آن در مرحله بدوی و 40% باقی مانده در مرحله تجدید نظر از موکل اخذ می گردد ولی در دعوی کیفری این مبلغ بسته به نوع جرم بین وکلا متغییر می باشد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کافی تقدیم کردند.یاالله

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

حق الوکاله چنانچه قرارداد مستقلی فی مابین وکیل و موکل تنظیم نشده باشد، 10 درصد خواسته است ک ب صورت 6درصد در مرحله بدوی و 4 درصد در مرحله تجدید نظر محاسبه می گردد.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

حق الوکاله یاباتراضی است یاطبق تعرفه بالحاظ مقدارخواسته تغیرمیکند

مسلم  عباس پورريكنده

جناب آقای مسلم عباس پورريكنده :

حق الوکاله طبق تعرفه برای 10 میلیوت تومان 6درصد میباشد که 60 درصد آن در مرحله بدوی پرداخت میشود و 40درصد در مرحله تجدیدنظر و در صورت پیگیری در اجرا احکام 2 درصد دیگر اضافه خواهد شد...ولی به نظرم هیچ وکیلی حاضر به انجام کار با این تعرفه ها نیست و موکل الزاما میبایست برای انجام کار درصد پیشنهادی وکیل رو بپذیرد.‌بنده برای مبالغ پایین تا 15 درصد هم میگیرم...و موکل ها با رضایت میپذیرند..یا علی

زهره آتاکشی زاده

سرکار خانم زهره آتاکشی زاده :

سلام واحترام مجموع حق الوکاله بدوی وتجدیدنظر در پرونده های با مبالغ مشخص ده درصد است که 6 درصد در مرحله بدوی و4 درصد در مرحله تجدید نظر دریافت میشود